MARINE CARE C

MÉLYHIDRATÁLÓ ANTIOXIDÁNS ÉS RAGYOGÁST
HELYREÁLLÍTÓ HATÁSÚ TERMÉKCSALÁD

Érezd bőrödön a mélyhidratálást a Bielenda C-MARINE CARE termékcsaláddal, amely a C-vitamin fejlett formájának hatékonyságát ötvözi a tengeri hatóanyagok frissességével és természetességével. Ultrakönnyű hidroformulákkal kényezteti a bőrt és kiegyenlíti a bőrszínt.

2%, 5% és 12% C-VITAMIN – ragyogást ad a bőrnek, bőrkisimító hatású, kiegyenlíti a tökéletlenségeket és az bőrszínt. Intenzív anti-ageing hatású.
SPIRULINA – nagyon jótékony hatással van a bőrre, regeneráló és nyugtató hatású, megszünteti a bőr szárazságát, táplálja és felfrissíti a hámréteget.
TENGERVÍZ – tökéletesen frissíti a bőrt, visszaállítja az egyensúlyt, nyugtató hatású és jótékony hatással van a bőr megjelenésére.
HYALURONSAV – mélyen hidratálja és revitaláizálja az epidermiszt, megkönnnyebbülést a bőr számára és javítja a rugalmasságot.
ZÖLD KAVIÁR – vitaminok, ásványi anyagok és hialuronsav forrása, hidratálja, táplálja és szépíti a bőr megjelenését.
POLIGLUTAMSAV – egyedülálló vízmegtartó képességgel rendelkezik, melynek köszönhetően intenzíven hidratálja és kisimítja a bőrt.
TREHALÓZ – higroszkópos hatású – megtartja a vizet az epidermiszben, megszünteti a szárazság és a feszesség érzését, növeli a bőr komfortérzetét.
ARGININ – erősíti az epidermisz hidro-lipid rétegét, pozitív hatással van a bőr hidratáltságának növelésére.
2% SZALICILSAV – gátolja a tökéletlenségek kialakulását, kitisztítja a pórusokat és csökkenti azok láthatóságát, csökkenti a faggyútermelődést.
TEJSAV – növeli a szalicilsav hatékonyságát, tisztító és anti-akne tulajdonságokkal rendelkezik.

Mélytisztító hatású micellás víz

Mélytisztító hatású arclemosó hab

Mélyhidratáló és tonizáló hatású hidro-permet

Mélyhidratáló és nyugtató hatású szemkörnyéki hidro-roller

Ragyogásfokozó és mélyhidratáló hatású éjszakai glow-booster

Mélyhidratáló és energizáló hatású nappali hidro-booster

Mélyhidratáló és védő hatású hidro-krém SPF 50

Mélyhidratáló és bőrszínjavító hatású hidro-krém